Aanmelden

Ben je na het lezen van de informatie op deze website nieuwsgierig geworden naar de behandelmogelijkheden, supervisie- of leertherapie, neem dan gerust telefonisch contact met mij op.

De praktijk is op donderdag en vrijdag geopend. Andere dagen is de praktijk telefonisch niet bereikbaar. Wil je teruggebeld worden, spreek dan een voicemail in met tijden waarop je op donderdag of vrijdag bereikbaar bent. Mailen kan ook:

Telefoonnummer: 06 81461080

Emailadres: info@praktijk-tvm.nl 

1NP

De praktijk is aangesloten bij 1nP, dit is een onderdeel van de Parnassia Groep. Dit is een netwerk van zelfstandig werkende professionals in de GGZ. De aanmelding en facturering verloopt via de zorgadministratie van 1nP.  De behandelingen worden doorgaans (grotendeels) geheel vergoed door de zorgverzekeraars (check Vergoeding – 1np.nl). Houd wel rekening met je eigen risico. Wanneer je een match ervaart en met mij verder wil gaan, kan je je online inschrijven via 1nP. Als je de behandeling vergoed krijgt, is een verwijsbrief van uw huisarts nodig. 

 Voor meer informatie zie:  

 https://www.1np.nl/aanmeldenvergoeding – 1np.nl 

Ben je bij 1nP ingeschreven, dan volgt een intakefase waarin we je problematiek en hulpvraag samen in kaart brengen om uiteindelijk tot een (voorlopige) diagnose en behandelplan te komen. In het behandelplan staan je doelen en de behandelvorm. Een onderdeel van de intakefase- en behandeling is het invullen van vragenlijsten. Dit helpt ons je klachten in kaart te brengen en te monitoren. De behandeling wordt tussentijds en aan het einde van ons contact geëvalueerd.  We bespreken dan de doelen van de therapie en de samenwerking.

Kosten

Is een vergoeding bij een zorgverzekeraar niet mogelijk, dan kun je ook rechtstreeks betalen. Het tarief is 110 euro per behandelsessie van 45 minuten en 135 euro voor een intakegesprek van 60 minuten. Deze bedragen zijn inclusief BTW. U ontvangt iedere maand een factuur. Zie voor verdere informatie over tarieven: www.nza.nl 

 

Supervisie- of leertraject aanmelden

Mocht je na een telefonisch oriënterend gesprek supervisie of leertherapie bij mij starten, dan volgt een kennismakingsgesprek waarin we o.a. je leerdoelen in kaart brengen en we -bij supervisie- een opleidingscontract opstellen. Na elke 10 sessies evalueren we de doelen van de supervisie of leertherapie en onze samenwerking. Supervisie en leertherapie kunnen wandelend of via beeldbellen plaatsvinden.  

Kosten voor supervisie zijn 100 euro per sessie van 45 minuten. Dit bedrag is inclusief BTW.

Annuleren

Als je niet op de afspraak kan komen, is het belangrijk dat je dit laat weten. Afspraken kunnen telefonisch of per sms afgezegd worden, liefst meer dan 48 uur van tevoren. Voor afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgemeld, kan 75 euro in rekening worden gebracht. Dit bedrag is niet te declareren bij uw zorgverzekeraar. 

Aanmelden

Je kan ook contact met mij opnemen door onderstaand formulier in te vullen, te mailen naar info@praktijk-tvm.nl, of te bellen naar 06 81461080