Opleiding

Na de opleiding gezondheid- en klinische psychologie op de universiteit van Utrecht ben ik in 2004 gestart bij toenmalig GGZ-groep Europoort (nu Parnassia Bavo groep) in Ridderkerk. Daar heb ik de opleiding tot gezondheidszorg psycholoog gedaan. Vervolgens heb ik als GZ-psycholoog en teamleider bij de Fortagroep in Naaldwijk gewerkt.  Sedert 2013 werk ik bij GGZ-Delfland. Ik ben iemand die zich graag steeds verder ontwikkelt. Sinds 2022 volg ik de opleiding tot psychotherapeut in Utrecht. In de genoemde instellingen heb ik brede ervaring opgedaan in diagnostiek en het behandelen van uiteenlopende psychische problemen. Ik werk graag in samenwerking met verschillende disciplines.

 

Ik ben BIG geregistreerd en generalistisch opgeleid tot gezondheidszorgpsycholoog (afgekort GZ-psycholoog). Daarnaast ben ik geschoold en geregistreerd als cognitief gedragstherapeut en als supervisor- en leertherapeut cognitieve gedragstherapie (afgekort CGT) en bovendien als EMDR-practitioner. Tevens ben ik opgeleid in schematherapie. (Zie voor uitleg ‘behandelvormen’). Om de kwaliteit van mijn behandelingen te waarborgen, neem ik deel aan een intervisiegroep voor schematherapie en voor supervisors VGCT.

Ervaring

Sinds ik als psycholoog aan het werk ben gegaan, heb ik een breed scala aan diagnostiek- en behandel ervaring opgedaan in verschillende GGZ-instellingen. Ik heb mij gespecialiseerd in het behandelen van zowel psychotrauma (PTSS) als ook van persoonlijkheidsproblematiek. Ook heb ik veel ervaring in het behandelen van somberheid- en angstklachten en burn-out klachten.  Daarnaast in (deels)onverklaarbare lichamelijke klachten, verwerken van tegenslagen en zelfbeeldproblematiek. Ik werk zelfstandig en ook in samenwerking binnen multidisciplinaire teams.

Voor supervisanten

Reeds jaren heb ik ervaring opgedaan als werkbegeleider van psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog en daarnaast als supervisor voor de VGCT. Ik heb veel plezier in het bijdragen aan de ontwikkeling van collega-therapeuten. Supervisanten geven aan dat ze bij mij een veilig en persoonlijk ontwikkelklimaat ervaren.

Ik ben lid van de VGCT en VEN en werk volgens de richtlijnen en de beroepscode.

BIG nummer 49911184225
AGB nummer (persoonlijk) 94009778
AGB nummer (praktijk) 94067828
KVK nummer 90754123

Contact

Je kan ook contact met mij opnemen door onderstaand formulier in te vullen, te mailen naar info@praktijk-tvm.nl, of te bellen naar 06 81461080