Wie ben ik?

Mijn naam is Talitha van Malenstein. Als ervaren GZ-psycholoog ben ik niet alleen werkzaam in mijn eigen praktijk, maar ik werk ook binnen een middelgrote instelling voor geestelijke gezondheidszorg.

Het leven zie ik als een grote ontdekkingstocht en een ontwikkelproces vol met mooie maar ook lastige uitdagingen. Ik probeer dan ook met een nieuwsgierige blik te kijken naar mijzelf, naar anderen en naar de wereld om mij heen. Zo wil ik graag met anderen in verbinding staan.

 

Praktijk van Malenstein - Foto 1
Mijn visie op behandeling

In de behandeling help ik je in een veilige sfeer te ontdekken wat jou verder op weg kan helpen in je leven. Belangrijke pijlers in mijn behandelingen zijn samenwerken en open zijn naar elkaar. We proberen niet helpende patronen te doorbreken om zo een (nieuwe) balans te vinden en de regie over je eigen leven te voeren.  

Mijn visie op supervisie en leertherapie

Als supervisor VGCT bied ik supervisie- en leertherapie aan professionals zoals psychologen en psychiaters. Tijdens de supervisie- of leertherapie werk ik samen met jou aan concrete leerdoelen. We oefenen samen, reflecteren en de focus ligt op jouw kracht die jij hebt als therapeut. Een veilig en prettig contact ligt ook hier aan de basis van supervisie en leertherapie om jezelf te kunnen ontwikkelen. Zie ook ‘werkwijze’.

Mag ik ook jou leren kennen?

Contact

Wens je contact met mij op te nemen, vul dan onderstaand formulier in, mail naar info@praktijk-tvm.nl of bel naar 06 81461080

Aangesloten bij onderstaande